Viski yarışması kabusla bitti: Taylandlı fenomen 30 bin lira için öldü

Tayland’ın Chanthaburi Kentinde Sosyal Medya Fenomeni Bank Leicester, Viski İçme Yarışında Hayatını Kaybetti

Tayland’ın Chanthaburi kentinde düzenlenen bir doğum günü partisinde, 21 yaşındaki sosyal medya fenomeni Thanakarn Kanthee (bilinen adıyla Bank Leicester), trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Fenomen, 30 bin Türk Lirası (30 bin baht) ödül için viski içme yarışına katıldı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, olayın ne kadar korkunç bir hal aldığını gözler önüne serdi.

30 Bin TL Ödül İçin Yarışa Girdi

Doğum günü partisinde fenomen Kanthee’ye, 350 mililitrelik üç şişe viskiyi 20 dakikada içmesi için meydan okundu. 30 bin TL ödülü kazanmak için iddiayı kabul eden Kanthee, iki şişeyi bitirdikten sonra fenalaştı ve bilincini kaybetti. Hemen hastaneye kaldırılan genç, saatler sonra hayatını kaybetti.

Ölüm Nedeni: Akut Kalp Yetmezliği

Otopsi sonuçlarına göre, genç fenomenin ölümüne akut kalp yetmezliği neden oldu. Sağlık uzmanları, aşırı alkol tüketiminin vücudu ani bir şekilde şoka sokabileceğini ve ölümcül sonuçlar doğurabileceğini belirtti.

Sorumlular Tutuklandı

Olayın ardından, polis iki sosyal medya fenomenini tutukladı. Şüphelilerden Ekachart Meephrom, Kanthee’yi cesaretlendirdiğini ancak doğrudan sorumlu olmadığını iddia etti. Ancak Tayland yasalarına göre, taksirle ölüme neden olma suçundan yargılanan Meephrom’un kefalet talebi reddedildi. Bu suçun cezası, 10 yıla kadar hapis ve 20 bin bahta kadar para cezasını içeriyor.

Sosyal Medyada Büyük Tepki

Olayın görüntüleri sosyal medyada viral oldu ve kullanıcılar arasında büyük bir tepki dalgasına yol açtı. Özellikle yarışma sırasında tezahürat yapan kişilerin sorumsuz davranışları eleştirildi. Uzmanlar, sosyal medya platformlarının tehlikeli içeriklere karşı daha sıkı düzenlemeler getirmesi gerektiğini vurguluyor.

Related Posts

Güneykaya Bilecik’te Ziyarette Bulundu

Muharip Hava Kuvvetleri Komutanı İsmail Güneykaya, Bilecik Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Elazığ’da zincirleme kaza: 3 yaralı

Elazığ’da otomobil, kamyonet ve minibüsün karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Aile Yadigarı: 170 Yıllık Süngü

Hurşit Yıldız, dedesinin savaşta kullandığı 170 yıllık süngüyü koruyarak torununa miras bırakacak.

CHP’siz komisyon seçimi yargıdan döndü!

CHP’den seçilip istifa ederek bağımsız belediye başkanı olarak görevine devam eden Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, belediye meclisinde CHP’li üyelerin yokluğunda yapılan komisyon seçimleri hukuka aykırı bulundu. Mahkeme, bu işlemlerin durdurulmasına karar verdi.

Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler 19 Temmuz 2025

Son depremler…Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler.. 19 Temmuz 2025 deprem son dakika haberleri haberin detayında…Artçı deprem mi oldu? Son deprem büyüklüğü ne kadar? Yakınımdaki depremler nelerdir? Anlık deprem mi oldu? Son dakika canlı deprem Türkiye haritası..Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ve AFAD deprem haberleri..İstanbul’da deprem mi oldu? Ankara’da deprem mi oldu? İzmir’de deprem mi oldu? Hangi illerde deprem oldu ve hissedildi? Bugün deprem mi oldu? Deprem ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? En son hangi bölgede deprem oldu? Deprem haberleriyle ilgili en çok merak edilenlerin cevabı haberde..

Süleyman Soylu’nun ofis çevresinde keşif yapan 2 şüpheli tutuklandı

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Beyoğlu’ndaki çalışma ofisi çevresinde keşif yaptığı tespit edilerek gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı.