Silivri’de bulunan Rıza Akpolat’tan duygulandıran paylaşım

Silivri Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolatüç aydır dört duvar arasında olduğunu belirtti.

KIZLARIYLA BULUŞMASINI ANLATTI

Sosyal Medya hesabından yazılı açıklama Akpolat şunları kaydetti:

*Dört duvar arasında üç ay geçti. Nefes almanın zorlaştığı zamanlar oluyor, yalan değil. Ama bizler halka hizmet için yola çıktığımızda göze almıştık tüm olabilecekleri. Bir tek kızlarımdan ayrı kalmayı aklımın ucundan geçirmemiştim.

*Duru ve Deren. Güzel evlatlarım. Bugün açık görüşüme geldiler. Özlemi gidermek mümkün değil. Bir anlık da olsa nefes aldım onlarla. Bir evladım daha var onun da adı Deren. Yol arkadaşım Resul Emrah Şahan’ın kızı. Küçücük elleriyle kapıya bu yazıyı yazmış, avukatlarım gösterdi. Bilmez miyim? Amacı babasını korumak.

*Oysa biz korumalıydık evlatlarımızı. Evlatlarımızı koruma hakkımızı da geri alacağız elbet. Birbirimize sımsıkı sarılamadığımız sınırsız zamanları da. Bu dört duvardan çıkacağız elbet. Vicdan rahatlığıyla sarılacağız gözbebeklerimize. O güne dek hasretimiz direnç olsun en sevdiklerimize

Related Posts

42 ilde FETÖ operasyonu: 169 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 42 ilde terör örgütü FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda 169 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Trump’tan skandal hareket: Göçmenlerin fotoğraflarını sergiledi

ABD Başkanı Donald Trump, suçlu olduğu iddia edilen göçmenlerin fotoğraflarını Beyaz Saray bahçesinde sergiledi.

TEM’de TIR devrildi

TEM Otoyolu Kocaeli Kartepe ilçesi geçişinde hurda yüklü TIR devrildi. Kazada TIR sürücüsü yaralandı.

AGC Başkanı Erman Çetin spor yaparken yaşamını yitirdi (Erman Çetin kimdir?)

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı ve Aydınpost Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erman Çetin, sabah saatlerinde spor yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Çetin, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Eski HDP il başkanına ‘terör’ suçlamasıyla 3 yıl 4 ay hapis

İzmir’de eski HDP İl Eş Başkanı Vedat Çınar Altan ‘PKK/KCK terör örgütüne yardım etmek’ ve ‘Terör örgütü propagandası yapmak’ suçlarından toplam 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Fakülteye girişlerini güvenlik engelledi! Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinden ‘aile sempozyumu’ protestosu

Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde “Aile Yılı” kapsamında yapılması planlanan “Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Sempozyumu”na öğrenciler “Aile değil mücadele yılı” sloganıyla tepki gösterdi. Öğrencilerin sempozyuma girişi de Özel Güvenlik Birimi (ÖGB) tarafından engellendi. Bu sırada öğrencilerle ÖGB arasında arbede yaşandı.