Sakarya’daki fındık fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor

Karasu’da Fındık Kırım Fabrikasında Yangın Çıktı

Sakarya’nın Karasu ilçesindeki bir fındık kırım fabrikasında meydana gelen yangına itfaiye ekipleri hızla müdahale ediyor. Adatepe Mahallesi’nde bulunan fabrikanın depo bölümünde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Yangın anında 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak bildirildi ve itfaiye ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Hem merkezden hem de diğer ilçelerden gelen itfaiye ekipleri yangınla mücadele ediyor.

Alevler kısa sürede depo bölümünden fabrikanın diğer kısımlarına sıçradı. Ekiplerin yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

Related Posts

Son dakika… Putin ateşkesi duyurdu, Trump’tan ilk yorum geldi: ‘Bambaşka bir dünya olacak’

Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna savaşında ateşkes ilan edildiğini bildirdi. Putin, “Biz zaferimizi ilan ediyoruz ve 3. kez ateşkes ilan ettiğimizi duyuruyoruz. Türkiye barış için çok çabaladı. Ukrayna ile 15 Mayıs’ta İstanbul’da ön koşulsuz doğrudan görüşmelerin yeniden başlatılmasını öneriyoruz” açıklamasını yaptı. Türkiye’nin Rusya-Ukrayna müzakerelerinin düzenlenmesindeki rolüne dikkat çeken Putin, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini belirtti. ABD Başkanı Donald Trump ise ateşkesin

Bakan Tekin mülakat protestosunu terörle ilişkilendirdi! Açlık grevine başlayacak…

Mülakat mağduru olduğunu söyleyen bir öğretmen, Bakan Yusuf Tekin’in katıldığı programda “188 gündür sizi bekliyoruz” diyerek protesto etti. Tekin ise, “Sen o kadar megaloman bir çocuksun ki seninle konuşmamayı diğerleriyle konuşmak gibi algılıyorsun” ifadelerini kullandı. Bakan Tekin’in “Bu arkadaşımızın tavrı şu. Ne tür yapılarla, hangi tür terör örgütleriyle, nasıl ilişkisi olduğu istihbarat raporlarıyla ortaya çıkmış” ifadelerinin ardından mağdur öğretmen açlık grevi kararı aldı.

Beşiktaş Belediyesi’nden 80+ Gerontolojik Değerlendirme Projesi

Beşiktaş Belediyesi, ‘80+ Gerontolojik Değerlendirme Projesi’ni hayata geçiriyor.

Resmî Gazete’de bugün (10 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 10 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?

Rusya’da ‘Zafer Günü’: Onlarca ülkenin askerleri caddeleri, uçaklar ise göğü kapladı

Rusya, Nazi Almanyası’na karşı zaferin 80. yılını Kızıl Meydan’daki görkemli askeri geçit töreniyle kutladı. Putin ve Şi Cinping birlikte töreni izledi, Ukrayna savaşı ise kutlamalara gölge düşürdü. İlk kez dronlar ve nükleer füzeler de geçit yaptı.

130 kişinin öldüğü Çuhadar Sitesi davasında 1 hapis, 1 beraat

Kahramanmaraş’ta 130 kişinin hayatını kaybettiği Çuhadar Sitesi’nin 6 Şubat’taki ilk depremde yıkılması ile ilgili Sıtkı Okumuş (57) 15 yıl 6 ay 24 gün hapis cezasına çarptırıldı, Fatih Karakale (67) beraat etti, firari Enes Köksalmış’ın (58) dosyası ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir