Odatv bir yıl önce uyardı: Minguzzi’ye gönderilen mesajdaki C31K ayrıntısı

Motokurye Ata Emre Akman’ın Annesi Tehdit Ediliyor: İnfaz Yasası İçin Oturma Eylemi Başlatan Anne Minguzzi’nin Paylaşımı

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde vahşice öldürülen Mattia Ahmet Minguzzi’nin annesi Yasemin Minguzzi, Bakırköy Meydanı’nda infaz yasasının değiştirilmesi talebiyle 20 Temmuz’da oturma eylemi başlattı. Söz konusu eyleme, sanatçı Ece Seçkin ve Balıkesir’de hayatını kaybeden 20 yaşındaki motokurye Ata Emre Akman’ın annesi Zuhal Akman da destek verdi.

Eylemin üçüncü gününde, Minguzzi’nin aldığı tehdit mesajlarını paylaşması dikkat çekti. Whatsapp hesabına gönderilen mesajda, “Ölüm tehditleri alıyorum. Her gün ölüm tehditleri. Benim şu anda burada olmam bile risk. Ama kesinlikle korkmuyorum. Bakın, kesinlikle korkmuyorum. Hiçbir şey umurumda değil. Benim canımdan can gitmiş” ifadelerini kullandı.

C31K Ayırtısı

Anne Minguzzi’ye gönderilen tehdit mesajında, motokurye Ata Emre Akman’ın annesi Zuhal Akman ile birlikte olan bir fotoğraf bulunuyordu. Mesajda, “İkinizi de gebertip s..cem lan a..na kodumun Türkleri” ifadelerine yer verilirken, mesajı gönderen kişinin profil fotoğrafında “C31K” logosu da dikkat çekti.

ODATV Gündeme Getirdi

Odatv, 13 Ocak 2024 tarihli ve “Kim bu C31K… Kedilere işkence ettiler, terör örgütünü savundular… Konuşmaları ortaya çıktı” başlıklı haberinde C31K adlı grubun varlığını gündeme taşımıştı. Bu grup, hayvanlara işkence eden ve terör örgütü PKK’yı savunan kişilerin yer aldığı Telegram üzerinden faaliyet gösteriyor.

Şahıslar, hayvanlara kötü muamelede bulunurken küfürler savunurken, “C31K kedilerinizi böyle tekmeliyor. C31K’ya saygısızlık yapanın sonu budur” açıklamalarını yapıyorlar. Ayrıca, Atatürk ve şehitlere karşı hakaret içeren yazışmalarda bulunuyorlar.

2024 yılında Taksim ve Esenyurt’a yönelik tehditlerde bulunan bu siber çete, İstanbul, Mersin, Tekirdağ, Çorum ve Karabük’te yapılan operasyonlar sonucunda beş kişi tutuklanmıştı.

Related Posts

Alevler arasında can veren gönüllü HÜRJET’in baş mühendisi çıktı

Türkiye dün orman yangınında yaşamını yitiren şehitlerine ağlıyor. Şehitlerin her biri ardından ayrı ayrı hikayeler bırakırken depremden yangına ve sel felaketine kadar her türlü operasyonda görev alan AKUT görevlisi Muharrem Can aynı zamanda HÜRJET’in e baş mühendisiymiş.

İsrail ve Suriye, ABD’nin katılımıyla Paris’te görüşecek

İsrail ve Suriye, ABD’nin katılımıyla Paris’te görüşecek

Amca-yeğen kavgası cinayetle bitti

Giresun’un Bulancak ilçesinde bir kişi, tartıştığı yeğenini silahla vurarak öldürdü.

Emine Ocak’a veda: Kızından duygusal sözler

Cumartesi Anneleri’nin simge isimlerinden Emine Ocak için bugün veda töreni düzenleniyor. Emine Ocak’ın cenazesi Galatasaray Meydan’ına getirildi.

Arkadaşlarıyla sohbet ederken başından vuruldu

Çorum’un Sungurlu ilçesinde araçta arkadaşlarıyla sohbet eden Murat Kaz, başından vuruldu. Kaz, ağır yaralanırken yanındaki iki arkadaşı gözaltına alındı.

En çok kazandıran meslekler belli oldu: TÜİK verilerine göre bu bölümler mezunlarını zengin ediyor

TÜİK, 2024 yılına ait yükseköğretim mezunlarının istihdam ve gelir durumlarına ilişkin verileri kamuoyuyla paylaştı. Kapsamlı araştırma, hangi eğitim alanlarının mezunlarına daha yüksek kazanç sağladığını ve istihdamda öne çıktığını gözler önüne …