Kayseri Büyükşehir ‘yeşil Kayseri’ için çalışıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Estetik ve Temizlik Çalışmalarına Devam Ediyor

KAYSERİ (İGFA) – Kayseri Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı, şehrin genel estetiği ve temizliği için önemli adımlar atıyor. Son olarak, Erciyes Üniversitesi içi kavşak peyzaj düzenlemesi tamamlandı ve bölge daha estetik hale getirildi. Bu düzenleme sayesinde, üniversite çevresindeki trafik noktaları düzenli ve göz alıcı bir görünüme kavuştu.

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları ise hızla devam ediyor. Bu çalışmalar sayesinde, bulvar boyunca çevre temizliği yapılıyor ve bölgenin sağlıklı ve hijyenik olması hedefleniyor.

Kent genelindeki refüjlerde yapılan mıntıka ve gazel temizliği çalışmalarının yanı sıra, raylı sistem hattında süs bitkisi dikimi ve tesisat çalışmaları tamamlandı ve yeşil alanlar daha canlı bir görünüme kavuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehri temiz, yeşil ve estetik açıdan daha huzurlu bir yaşam alanına dönüştürme hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Related Posts

Güneykaya Bilecik’te Ziyarette Bulundu

Muharip Hava Kuvvetleri Komutanı İsmail Güneykaya, Bilecik Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Elazığ’da zincirleme kaza: 3 yaralı

Elazığ’da otomobil, kamyonet ve minibüsün karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Aile Yadigarı: 170 Yıllık Süngü

Hurşit Yıldız, dedesinin savaşta kullandığı 170 yıllık süngüyü koruyarak torununa miras bırakacak.

CHP’siz komisyon seçimi yargıdan döndü!

CHP’den seçilip istifa ederek bağımsız belediye başkanı olarak görevine devam eden Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, belediye meclisinde CHP’li üyelerin yokluğunda yapılan komisyon seçimleri hukuka aykırı bulundu. Mahkeme, bu işlemlerin durdurulmasına karar verdi.

Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler 19 Temmuz 2025

Son depremler…Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler.. 19 Temmuz 2025 deprem son dakika haberleri haberin detayında…Artçı deprem mi oldu? Son deprem büyüklüğü ne kadar? Yakınımdaki depremler nelerdir? Anlık deprem mi oldu? Son dakika canlı deprem Türkiye haritası..Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ve AFAD deprem haberleri..İstanbul’da deprem mi oldu? Ankara’da deprem mi oldu? İzmir’de deprem mi oldu? Hangi illerde deprem oldu ve hissedildi? Bugün deprem mi oldu? Deprem ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? En son hangi bölgede deprem oldu? Deprem haberleriyle ilgili en çok merak edilenlerin cevabı haberde..

Süleyman Soylu’nun ofis çevresinde keşif yapan 2 şüpheli tutuklandı

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Beyoğlu’ndaki çalışma ofisi çevresinde keşif yaptığı tespit edilerek gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı.