Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya’da

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Eşi Antalya’da Diplomasi Forumu İçin Buluştu

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Dışişleri Bakanlığının ev sahipliğinde düzenlenecek olan 4. Antalya Diplomasi Forumu için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Antalya’ya geldi. Antalya Valisi Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Erdoğan çiftini Antalya Havalimanı’nda karşıladı.

20’den fazla devlet ve hükümet başkanı, 50’den fazla dışişleri bakanı ve 70’ten fazla bakanın yanı sıra yaklaşık 60 uluslararası kuruluş temsilcisinin katılması beklenen Antalya Diplomasi Forumu, Belek’teki NEST Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Foruma öğrenciler de dahil olmak üzere 4 binden fazla konuğun iştirak etmesi bekleniyor. – ANTALYA

Related Posts

Son dakika | İsrail yine yardım bekleyenlere saldırdı: Çok sayıda can kaybı

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları sürüyor. Gazze Şeridi’nde Filistinliler temel ihtiyaçlarını karşılayamıyor. İsrail kente yardım girişini engellemesi nedeniyle sık sık eleştiriliyor. İsrail’in sivilleri hedef alması da dünya kamuoyunda …

Libya çekişmesi sürerken ABD, Yunanistan’ın arkasına geçti

Türkiye’nin Libya’daki iki ayrı hükümetle yaptığı deniz yetki anlaşmaları Yunanistan’da alarma yol açtı. Atina askeri adımlar atarken ABD, Güney Kıbrıs’ta Türk toprakları üzerine kuralan üsse 50 milyar dolarlık yatırım yaptı. Avrupa da Güney Kıbrıs’taki deniz üssünü genişletmek için hazırlıklara başladı.

Trakya’da su savaşı

Bulgaristan nehri kuruttu. Türk çiftçiler kalan son suyu alabilmek için Meriç’e pompalar yerleştirdi. Yunanistan çiftçisi isyan etti. Bölgede gerginlik başladı.

Resmî Gazete’de bugün (30 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (30 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

CHP’nin dört eski Gençlik Kolları başkanından Kılıçdaroğlu’na çağrı: Gelin, siz de kayyım siyasetinin karşısında bizim yanımızda durun

“Hiçbir koşulda Cumhuriyet Halk Partisi’nin mahkemeler eliyle dizayn edilmesine sessiz kalmayın ve tüm gücünüzle partimizin, Genel Başkanımız Özgür Özel’in yanında olun”

Bıçakla yaralayıp darbeden arkadaşından şikayetçi olmadı; sanığa 13 ay hapis

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, lokantada garsonla tartıştığı için kendisine tepki gösteren arkadaşı Volkan H.’yi (45), göğsünün altından bıçaklayan Hakan Ü.’nün (27) tutuklu yargılandığı davada karar çıktı. Volkan H.’nin şikayetçi olmadığı Hakan Ü., 13 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.