CHP’li vekil kulislerdeki iddiayı doğruladı: Muharrem İnce “baba ocağı”na dönüyor

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce’nin CHP’ye Dönüş İddiaları Doğrulandı

T24 Haber Merkezi

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce‘nin CHP’ye geri döneceği iddialarını doğruladı.

CHP’nin 2018’deki Cumhurbaşkanı adayı olan, şu anda Memleket Partisi Genel Başkanı olan Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağıyla ilgili iddialar gündeme geldi. Son günlerde Ankara kulislerinde dolaşan bu iddialar, Sözcü TV’de Aslı Kurtuluş Mutlu tarafından hazırlanan Aklın Yolu programında ele alındı. Programda Ali Öztunç, iddiaları doğrulayan açıklamalarda bulundu.

Ali Öztunç, Aslı Kurtuluş Mutlu’nun “Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağı iddiasına ne diyorsunuz?” sorusuna, “Bu konuda bilgim var, doğru” yanıtını vererek iddiaları doğruladı.

Öztunç, şunları söyledi:

“Muharrem Bey’in Cumhuriyet Halk Partisi’ne dönmek istediği herkes tarafından biliniyor. Ancak parti yönetiminin bu konudaki tutumunu bilmiyorum. Muharrem Bey’in, ‘baba ocağına’ dönme isteği olduğunu biliyorum.

Muharrem Bey’in yakın çevresinde, hukuku olan arkadaşlarının bu isteğini dile getirdiğini biliyorum. Ancak bu durumun hemen sonuçlanacağını düşünmüyorum. Ön planda adaletsizlikler, hukuksuz eylemler ve haksızlıklar var. Parti yönetiminin bu duruma karşı nasıl bir tavır alacağını ya da Genel Başkan’ın planlarının ne olduğunu bilmiyorum. Bu bilgi şu anda henüz paylaşılmadı.”

Program sırasında Sözcü Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, Muharrem İnce ile yaptığı görüşmede, “Şu anda bu konuda bir açıklama yapmayacağını” belirttiğini aktardı.


“Marmara Denizi’ni kurtarmak için 1 milyar dolar gerekiyor” – Prof. Dr. Bayram Öztürk anlatıyor

 

Related Posts

Kardinaller, geleneksel papalık seçimi (konklav) öncesi ayinini yaptı

Vatikan’da Katolik Kilisesi’nin yeni papasını belirlemek üzere seçim süreci (Konklav) başladı.

MHP’den 5 gün sonra Türkeş’in kızına cevap

Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş’in şoförü ve korumasına 3 Mayıs Türkçüler Günü’nde Ülkü Ocaklı bir grup tarafından saldırı gerçekleşmişti. Olayla ilgili 5 gün sonra açıklama yapan MHP, hem Türkeş’in kızına hem de İYİ Parti’ye sert sözlerle yüklendi.

İBB soruşturmasında iş insanı tutuklanmıştı: İddialara tek tek yanıt verdi! ‘Kirli senaryo’ tepkisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan iş insanı Adem Soytekin, cezaevinden avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, hakkında çıkan haberleri yalanladı.

İlker Canikligil’e tahliye kararı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan İlker Canikligil hakkında tahliye kararı verildi.

Gazze’de anneler çaresiz: Minik bedenler göz göre göre eriyor

Terör devleti İsrail’in, 2 Mart’tan bu yana hiçbir insani yardımın girişine izin vermediği Gazze’de yüksek derecede açlık yaşanıyor. Gıdaya erişemeyen, ilaç bulunmadığı için tedavi olamayan ve bir deri bir kemiğe dönen çocuklar hayata veda ediyor. Yetersiz beslenme kaynaklı 70 bin çocuk tedaviye muhtaç. 5 yaş altı en az 3 bin 500 çocuk ise açlıktan ölümle pençeleşiyor.

Pakistan güvenlik kaynakları: Hindistan’a ait iki savaş uçağı düşürüldü

Hindistan, gece saatlerinde Pakistan’da 9 noktaya hava saldırısı düzenledi. Pakistan güvenlik kaynakları, Hindistan’a ait iki savaş uçağının düşürüldüğünü açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir