Bozdoğan Belediyesi, Bayram Öncesi Mezarlık Çalışmalarını Tamamladı

Bozdoğan Belediyesi, Mezarlık Temizliği İle Hazır!

Bozdoğan Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde mezarlık alanlarında detaylı temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladı. Vatandaşların kabir ziyaretlerini daha huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmesi için önemli bir adım atan belediye ekipleri, mezarlıkları büyük bir özenle temizledi.

Yabani otların temizlenmesi, zararlı haşerelerle mücadele için ilaçlama işlemleri ve hijyen standartlarının yükseltilmesi amacıyla kireçleme çalışmaları gibi detaylı işlemler gerçekleştirildi. Ayrıca mezarlık içindeki yolların düzenlenmesi, ziyaretçilerin rahat bir şekilde dolaşabilmesi için sağlandı.

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, yaptığı açıklamada, “Bayramlar, sevdiklerimizi anmak ve manevi değerlerimizi yaşatmak için önemli günlerdir. Mezarlıkların temiz ve düzenli olması, geçmişimize duyduğumuz saygının bir göstergesidir. Belediye olarak vatandaşlarımızın rahatlıkla kabir ziyaretlerini yapabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik” diyerek yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Bozdoğan Belediyesi, ilçenin her köşesinde sürdürdüğü temizlik çalışmaları ile hemşehrilerinin daha yaşanabilir bir çevre ile bayramı karşılamasına destek olmaya devam ediyor.

Kaynak: BYZHA Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

Kuzey Irak’ta kurşunlar sel oldu: Aşiretler bir oldu, hedefte Barzani var

Erbil’in Habat ilçesinde Herki aşireti öncülüğünde başlayan silahlı ayaklanma, Barzani hükümetiyle aşiretler arasında büyük bir çatışmaya dönüştü. Onlarca kişinin öldüğü ve yaralandığı olay, su kanalı nedeniyle çıkan bir toprak anlaşmazlığı sonrası alevlendi.

Teğmenleri savunan Yankı Bağcıoğlu hakim karşısına çıktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, subayların yemin töreninde “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganı atan beş teğmenin disiplin kuruluna sevk edilmesini eleştirmiş, bu neden hakkında dava açılmıştı. Bağcıoğlu bugün hakim karşısına çıktı. Bağcıoğlu ayrıca 12 askerin metan gazından zehirlenerek şehit olmasıyla ilgili ihmal iddialarına değinerek, Atatürk’ün belirttiği gibi; “Mesuliyet yükü her şeyden ağırdır, hatta ölümden bile” dedi.

Özgür Özel tutuklama kararını Sözcü TV yayınında aldı: ‘Eyvah’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın tutuklanma haberi Sözcü TV yayınında olduğu esnada alan Özgür Özel, kararı ilk duyduğu anda “Eyvah. Gerçekten çok üzücü bir haber” diyerek tepki gösterdi.

Türkiye’ye karşı işbirliği arayışı… Atina’dan Hafter’i ikna etme ziyareti

Atina, Halife Hafter ve Akile Salih liderliğindeki doğu Libya’nın Türkiye’nin batı Libya ile yaptığı deniz yetki anlaşmasını tanıma hazırlığına karşı alarmda. Yunan Dışişleri Bakanı Yerapetritis, Halefi Hafter’e gitti.

Hikmet Çetinkaya’nın cenaze programı belli oldu

83 yaşında çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden gazeteci-yazar Hikmet Çetinkaya’nın cenaze programı belli oldu.

AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı için skandal iddia… Eski AKP’li milletvekili anlattı: ‘Türk lafından tiksiniyorum’ dedi

Eski AKP milletvekili Hüseyin Kocabıyık, 2018 yılında birlikte Meclis’te görev yaptığı AKP’li Hamdi Çamlı’nın bir parti toplantısında “Türk lafından tiksiniyorum” dediğini öne sürdü. Çamlı’ya bunun üzerine tepki gösterdiğini belirten Kocabıyık, tepkisi üzerine 50 AKP’li milletvekili içinde sadece 2 ismin kendisini desteklediğini belirtti.