Bayburt-Gümüşhane yolunda otobüs kaza yaparak durdu

Geçit Köyü’nde Kış Hava Şartlarından Dolayı Meydana Gelen Kaza!

Bayburt-Gümüşhane karayolunda dün akşam yaşanan trafik kazası, otobüs yolcuları arasında büyük endişeye neden oldu. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolü kaybederek istinat duvarına çarptı. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve araçta bulunan 5’i çocuk 14 kişi yaralandı. Olay yerine derhal sağlık ve jandarma ekipleri hareket etti. Yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Neyse ki yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Diğer yolcular ise kaza sonrası hafif yaralarla kazayı atlattı ve yolculuklarına devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneyi ziyaret ederek yaralıları teselli etti ve acil şifalar diledi. Vali Baruş, yaralıların kısa sürede taburcu edileceğini açıkladı.

Cep Telefonlarıyla Kaydedilen Panik Anları!

Kaza sonrası otobüste yaşanan panik dolu anlar, yolcular tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün içinde cam parçalarıyla dolu koridor ve koltuklarda ağlayan çocuklar yer aldı.

Related Posts

Saraçhane’de gergin anlar! Polisten CHP’li vekile müdahale

İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100’üncü gününde Saraçhane’de düzenlenen miting öncesi CHP’li vekil Yunus Emre, “Bir polis memuru arka taraftan bana vurdu” dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun mesajını Muharrem İnce açıkladı

CHP’ye katılan Muharrem İnce bugün Silivri’de Ekrem İmamoğlu, Fatih Altaylı, Aykut Erdoğdu, Hasan Akgün ve Osman Kavala’yı ziyaret etti. İnce sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu ve Fatih Altaylı’nın mesajını paylaştı

Son dakika | İsrail yine yardım bekleyenlere saldırdı: Çok sayıda can kaybı

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları sürüyor. Gazze Şeridi’nde Filistinliler temel ihtiyaçlarını karşılayamıyor. İsrail kente yardım girişini engellemesi nedeniyle sık sık eleştiriliyor. İsrail’in sivilleri hedef alması da dünya kamuoyunda …

Libya çekişmesi sürerken ABD, Yunanistan’ın arkasına geçti

Türkiye’nin Libya’daki iki ayrı hükümetle yaptığı deniz yetki anlaşmaları Yunanistan’da alarma yol açtı. Atina askeri adımlar atarken ABD, Güney Kıbrıs’ta Türk toprakları üzerine kuralan üsse 50 milyar dolarlık yatırım yaptı. Avrupa da Güney Kıbrıs’taki deniz üssünü genişletmek için hazırlıklara başladı.

Trakya’da su savaşı

Bulgaristan nehri kuruttu. Türk çiftçiler kalan son suyu alabilmek için Meriç’e pompalar yerleştirdi. Yunanistan çiftçisi isyan etti. Bölgede gerginlik başladı.

Resmî Gazete’de bugün (30 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (30 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)