Barınakta poşetle çöpe atılan köpek yavruları kurtarıldı

Edirne Barınağında Canlı Köpek Yavruları Çöp Konteynerinden Kurtarıldı

Edirne’deki barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ettiğinde poşet içinde canlı köpek yavrularını buldu.

Kurtarılan yavrular hemen poşetten çıkarılarak mama ve su verildi. Bu duygusal anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın, barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği iddia edilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu olay yerine giderek inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediler.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, olay hakkında belediye tarafından soruşturma başlatıldı ve ilgili personel görevden alındı. Köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veterinere götürüldü.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Meclis değil boks ringi! AKP’li üyeden CHP’li üyeye ‘Ağzını yüzünü dağıtırım’ tehdidi

İzmir’in Karşıyaka Belediye meclisinde skandal anlar yaşandı. CHP’li Mustafa Evsen’in konuşması sırasında AKP’li meclis üyesi Adem Öztürk, “Ağzını yüzünü dağıtırım” diyerek kürsüye yürüdü.

İsrail Trump’ın ziyaretine kadar esir takası olmazsa Gazze’ye geniş çaplı saldırılar başlatacak

İsrail basını, ABD Başkanı Donald Trump’ın Orta Doğu’ya bu ay yapacağı ziyaret sona erinceye kadar esir takası anlaşmasına varılmaması halinde ordunun Gazze Şeridi’ne geniş çaplı saldırıları başlatmayı planladığını yazdı.

CHP Adana İl Başkanı Tanburoğlu: “Cumhuriyet Halk Partisi korkmaz, sinmez, geri çekilmez!”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Sırrı Süreyya Önder’in Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma töreni çıkışında uğradığı menfur saldırı nedeniyle 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Yapılan saldırı sert bir şekilde kınandı. İl Başkanı Tanburoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin saldırılara ve tehditlere boyun eğmeyeceğini belirtti.

Eski TBMM başkanlarından çağrı: Yargı bağımsız ve tarafsız olmalı; İmamoğlu tutuksuz yargılanmalı

Eski TBMM başkanlarından çağrı: Yargı bağımsız ve tarafsız olmalı; İmamoğlu tutuksuz yargılanmalı

Hindistan, rakip ülkesinin suyunu kesti: Pakistan ise ‘savaş ilanı’ sayacağını söyledi

Hindistan, Indus Suları Anlaşması’nı askıya alarak Pakistan’a akan suyun yüzde 90’ını kesti. Baraj kapaklarını indiren Hindistan, “tek damla bırakmayacağız” diyerek tarım alanlarını kuraklığa sürükledi. Pakistan kararı savaş ilanı olarak gördü.

İmamoğlu’ndan ‘montaj’ tepkisi: Sizin gibi sır dolu yaşantım olmadı hiç, bundan da çok rahatsız oldunuz

İmamoğlu, “Montajcılık sizin en iyi bildiğiniz iş, uzmanlık alanınız, bu filmi bu millet izledi. Sizin gibi sır dolu yaşantım olmadı hiç. Bundan da çok rahatsız oldunuz. Abdestinden şüphesi olmayanın, namazından şüphesi olmaz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir