Adıyaman’da Uyuşturucu Operasyonu

Adıyaman’da, uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik özel harekat destekli şafak operasyonu yapıldı. Koçbaşı ile kırılarak girilen adreslerde 11 şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma ekipleri tarafından kent merkezinde ve kırsal bölgede tespit edilen 15 farklı adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Şafak vakti yapılan operasyonlarda ekipler, açılmayan kapıları koçbaşıyla tek tek kırdı. Özel harekat polis ekiplerinin de destek verdiği operasyonda toplam 11 kişi adreslerinde yakalanarak gözaltına alındı. Ekipler gözaltına aldıkları şahısları polis merkezine ve jandarma komutanlığına götürdü.

Aynı zamanda ekipler tarafından adreslerde yapılan aramalarda ise uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparatlar ele geçirildi.

Konuyla ilgili soruşturma başladı. – ADIYAMAN

Related Posts

Teğmenleri savunan Yankı Bağcıoğlu hakim karşısına çıktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, subayların yemin töreninde “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganı atan beş teğmenin disiplin kuruluna sevk edilmesini eleştirmiş, bu neden hakkında dava açılmıştı. Bağcıoğlu bugün hakim karşısına çıktı. Bağcıoğlu ayrıca 12 askerin metan gazından zehirlenerek şehit olmasıyla ilgili ihmal iddialarına değinerek, Atatürk’ün belirttiği gibi; “Mesuliyet yükü her şeyden ağırdır, hatta ölümden bile” dedi.

Özgür Özel tutuklama kararını Sözcü TV yayınında aldı: ‘Eyvah’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın tutuklanma haberi Sözcü TV yayınında olduğu esnada alan Özgür Özel, kararı ilk duyduğu anda “Eyvah. Gerçekten çok üzücü bir haber” diyerek tepki gösterdi.

Türkiye’ye karşı işbirliği arayışı… Atina’dan Hafter’i ikna etme ziyareti

Atina, Halife Hafter ve Akile Salih liderliğindeki doğu Libya’nın Türkiye’nin batı Libya ile yaptığı deniz yetki anlaşmasını tanıma hazırlığına karşı alarmda. Yunan Dışişleri Bakanı Yerapetritis, Halefi Hafter’e gitti.

Hikmet Çetinkaya’nın cenaze programı belli oldu

83 yaşında çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden gazeteci-yazar Hikmet Çetinkaya’nın cenaze programı belli oldu.

AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı için skandal iddia… Eski AKP’li milletvekili anlattı: ‘Türk lafından tiksiniyorum’ dedi

Eski AKP milletvekili Hüseyin Kocabıyık, 2018 yılında birlikte Meclis’te görev yaptığı AKP’li Hamdi Çamlı’nın bir parti toplantısında “Türk lafından tiksiniyorum” dediğini öne sürdü. Çamlı’ya bunun üzerine tepki gösterdiğini belirten Kocabıyık, tepkisi üzerine 50 AKP’li milletvekili içinde sadece 2 ismin kendisini desteklediğini belirtti.

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin bu haftaki durağı belli oldu

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin bu haftaki durağı belli oldu