Adana’da Yeni Yıl Heyecanı Kuru Yemişçileri Doldurdu
Yılın son günlerinde yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte Adana’daki kuru yemişçilerde yoğunluk yaşanmaya başladı. 2025’in son günü, yeni yılın coşkusuyla birlikte ikramlık hazırlıkları da hız kazandı. Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan kuru yemişler, misafirlere sunulacak tabaklarda ve gecenin atıştırmalıklarında ilk tercih haline geldi.
Kent genelinde alışveriş hareketliliği devam ederken, Adana’da faaliyet gösteren 10 şubesi bulunan Musko Kuruyemiş, taze ve kaliteli ürün çeşitleriyle müşterilerini karşılamaya hazır durumda.
İhlas Haber Ajansı muhabirlerine bilgi veren Musko Kuruyemiş müşteri temsilcisi Sevcan Soysal, yılbaşı döneminde talebin belirgin şekilde arttığını söyleyerek, “Yeni yıla sayılı günler kala hareketlilik artmaya başladı ancak son iki günde işlerimiz zirveye çıktı. Müşterilerimiz özellikle dakota çekirdek, karışık kuru yemiş ve fıstık içeren ürünlere ilgi gösteriyor. Biz de ürünlerimizi günlük hatta anlık olarak kavurarak, müşterilerimize en taze şekilde sunmaya çalışıyoruz” dedi.
Soysal, ayrıca müşterilere ürün seçimi konusunda da tavsiyelerde bulunarak, “Kuru yemiş alırken kalite, tazelik ve paketleme önemlidir. Bu konularda çok hassas davranıyoruz” diye ekledi.
Müşterilerden Yiğit Köse ise, “Yeni yıl akşamlarında kuru yemiş televizyon izlerken vazgeçilmez oluyor. Ailemizle birlikte geçireceğimiz bu özel akşam için karışık çerez ve kabak çekirdeği tercih ettik. Herkese mutlu yıllar dilerim” şeklinde konuştu. – ADANA