AK Parti’den Hakan Fidan’ı hedef alan Özel’e cevap: TikTok’u bırak partine sahip çık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısından CHP Genel Başkanına Sert Tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a yönelik yersiz eleştirilerine sosyal medya platformu üzerinden karşılık verdi.

Sırakaya, yaptığı açıklamada Hakan Fidan’ın Türkiye’nin ulusal çıkarlarını koruyan, mazlumların yanında duran ve ülkenin itibarlı dış politika çizgisini başarıyla temsil ettiğini vurguladı.

“Bu tutum yalnızca Türkiye düşmanlarını rahatsız eder”

Türkiye’nin haklarını koruyarak uluslararası alanda mazlumların yanında olan bu kararlı duruşun, yalnızca Türkiye karşıtlarını rahatsız ettiğini belirten Sırakaya, CHP’nin Hakan Fidan’ı hedef alarak Türkiye’nin sağlam ve dengeli dış politika kararlılığını asla zayıflatamayacağını ifade etti.

“TikTok’tan uzaklaş, partin için çaba sarfet”

Sırakaya, CHP’nin iç meselelerini gizlemek için dış politikayı hedef haline getirdiğini savunarak, Özel’e “TikTok’tan uzaklaş, partin için çaba sarfet.” şeklinde sert bir eleştiri yöneltti.

“Mustafa Kemal’den devraldığımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin itibarını yok etmeye çalışanlara karşın, bizler güçlü ve tam bağımsız bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.”

Related Posts

Kadınların Geride Bırakılmadığı Bir Dünyayı Destekliyoruz

Kadınların güçlenmesine yönelik çalışmalar yapan Vodafone, kadınların geride bırakılmadığı, dijital teknolojilerle daha fazla söz sahibi oldukları, her alanda seslerini duyurabildikleri ve daha eşit imkânlara sahip oldukları bir dünyayı destekliyor. Sporda da kadınların yanında duran şirket, kadın voleyboluna verdiği destekle fark yaratıyor.

Kız çocuğunu öldüren şahsa ibretlik ceza: Halkın karşısında idam edildi

İran’ın Semnan eyaletinde 4 yaşındaki bir kız çocuğunu öldürme suçundan idama mahkum edilen kişinin cezası halka açık alanda infaz edildi.

Dervişoğlu’ndan Yangın Zedeleriyle Dayanışma

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, Bursa’nın Gürsu ilçesini ziyaret ederek yangın mağdurlarıyla buluştu.

Aydın’da Motosikletli Akrobasiye Jandarma Müdahalesi

Yenipazar’da trafiği tehlikeye atan motorculara jandarma ceza uyguladı.

Vali Çelik, Minas Yaylası’nda Hayvancılıkla Uğraşanlarla Buluştu

Niğde Valisi Cahit Çelik, yaylada hayvancılıkla uğraşanlarla bir araya gelerek desteklerini iletti.

Karaman’da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu

Karaman’da yapılan asayiş uygulamalarında 6 kişi tutuklandı, uyuşturucu ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.