Muratpaşa Belediyespor’un Genç Sporcuları Altın Madalya Kazandı

Muratpaşa Belediyespor’un “Kızıl Fırtına” Antrenörü Hasan Mert Kızıl’ın Öğrencileri Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndan Altın Madalyayla Döndü

Muratpaşa Belediyespor’un ‘Kızıl Fırtınası’ lakaplı kick boks antrenörü Hasan Mert Kızıl’ın öğrencileri Lara Naz Senekci ve Mehmet Ündar, Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndan altın madalyayla döndü. Genç sporcular, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret ederek şampiyonluklarını paylaştılar.

Lara Naz Senekci ve Mehmet Ündar, İzmir’de düzenlenen şampiyonadan altın madalyayla dönerek Antalya’nın gurur kaynağı oldular. Ziyarette antrenörleri Hasan Mert Kızıl ve CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran da yer aldı. Başkan Uysal, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlenen Dünya Kupası’nda da başarılı sonuçlar elde eden genç sporcular, önümüzdeki Ekim ayında gerçekleştirilecek Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda milli formayla yarışacaklar.

Artık Milli Takım antrenörü olan Hasan Mert Kızıl ise Muratpaşa’ya Avrupa Şampiyonluk kupasını getirmenin hedeflerinden biri olduğunu belirtti. Kızıl, sporcularıyla birlikte yeni başarılara imza atmak için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Ümit Başkanımızın spora verdiği destekle Muratpaşa’mıza birçok başarı kazandırdık. Artık yeni altın madalyalar ve kupalar getirmek için daha da fazla çalışacağız. – ANTALYA

Related Posts

Bakan Kurum: 300 bininci konutumuzun anahtarlarını teslim edeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesine verdikleri tüm sözleri tutacaklarını söyledi.

Kütahya’da üfürükçülere operasyon

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde büyücü-muskacı-üfürükçü olarak bilinen dolandırıcılara yönelik düzenlenen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Uykudan uyandılar ne olduğunu şaşırdılar: Bina boşaltıldı

Tekirdağ’da çökme riski bulunan metruk bina, bitişiğindeki apartmana yaslandı. Apartmanda yaşayan 5 aile, tahliye edildi.

Ankara ve Çevresine Yağış Uyarısı

İçişleri Bakanlığı, Ankara ve çevresinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Özgür Özel paylaştı: Ferdi Zeyrek’in kızı, baba mesleği için YKS’de gerekli puanı aldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaşamını yitiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in kızının sınav sonucuna ilişkin paylaşım yaptı. Özel, Nehir Zeyrek’in baba mesleğini yapabilmek için gerekli puanı aldığını söyledi.

Milli Voleybol, Brezilya’ya Kaybetti

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2025 FIVB Milletler Ligi’nde Brezilya’ya 3-1 mağlup oldu.