CHP’nin dört eski Gençlik Kolları başkanından Kılıçdaroğlu’na çağrı: Gelin, siz de kayyım siyasetinin karşısında bizim yanımızda durun

CHP Gençlik Kolları Başkanlarından Kılıçdaroğlu’na Çağrı!

T24 Haber Merkezi

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu döneminde Gençlik Kolları başkanlığı yapmış isimler, eski Genel Başkan’a kayyıma karşı önemli bir çağrıda bulundu. Barbaros Dinçer, Emre Doğan, Emre Yılmaz ve Gençosman Killik, adalet arayışı için birlikte hareket etme çağrısında bulundular.

4-5 Kasım 2023’te gerçekleştirilen 38. Olağan Kurultay sonrası yaşanan tartışmalarla ilgili olarak muhalif delegelerin açtığı davada dört eski Gençlik Kolları Başkanı, eski Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek olmaları için çağrıda bulundu. Adalet arayışını ön planda tutarak, toplumun CHP’ye güvendiğini ve partinin krizlerin üstesinden gelmek için bir umut olduğunu vurguladılar.

Eski Gençlik Kolları Başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin yanı sıra tüm vatandaşların beklentilerini göz önünde bulundurarak, partinin demokrasi, adalet ve refah için mücadele ettiğini belirttiler. Adaletin ancak iktidarın değişmesi ve yargının bağımsız hale gelmesiyle sağlanabileceğini ifade ederek, AKP hükümetinden adalet beklemek için gerçekçi olunması gerektiğini vurguladılar.

Eski Gençlik Kolları Başkanları, günümüzde kırgınlıkların değil, omuz omuza yürümenin önemli olduğunu ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin dizayn edilmesine karşı sessiz kalınmaması gerektiğini belirttiler. Geleceğe umutla bakan ve adalet arayışındaki herkesi birlik olmaya çağırdılar.

Kaynak: Kilis Eğitim Portalı

Related Posts

Libya çekişmesi sürerken ABD, Yunanistan’ın arkasına geçti

Türkiye’nin Libya’daki iki ayrı hükümetle yaptığı deniz yetki anlaşmaları Yunanistan’da alarma yol açtı. Atina askeri adımlar atarken ABD, Güney Kıbrıs’ta Türk toprakları üzerine kuralan üsse 50 milyar dolarlık yatırım yaptı. Avrupa da Güney Kıbrıs’taki deniz üssünü genişletmek için hazırlıklara başladı.

Trakya’da su savaşı

Bulgaristan nehri kuruttu. Türk çiftçiler kalan son suyu alabilmek için Meriç’e pompalar yerleştirdi. Yunanistan çiftçisi isyan etti. Bölgede gerginlik başladı.

Resmî Gazete’de bugün (30 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (30 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Bıçakla yaralayıp darbeden arkadaşından şikayetçi olmadı; sanığa 13 ay hapis

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, lokantada garsonla tartıştığı için kendisine tepki gösteren arkadaşı Volkan H.’yi (45), göğsünün altından bıçaklayan Hakan Ü.’nün (27) tutuklu yargılandığı davada karar çıktı. Volkan H.’nin şikayetçi olmadığı Hakan Ü., 13 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu’dan CHP’ye tepki: Şaibeli kurultayla milletin algısını saptırıyorlar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu, CHP’yi şaibeli kurultay ve rant tartışmaları üzerinden eleştirdi. CHP’nin milletin dikkatini gerçek başarılardan uzaklaştırma çabası olduğunu belirten Zorlu, “Bu ilerleyişi sokağı işaret ederek durduramazlar.” dedi. Zorlu, Türk Dünyası Yüzyılı vizyonuna da vurgu yaparak, birlik ve kararlılık mesajı verdi.

Diyarbakır’da korkunç olay: Kendini vuran çocuk can verdi

Diyarbakır’da tarlada bulup oynadığı tabancanın ateş alması sonucu ağır yaralanan çocuk hayatını kaybetti.