Kanodan suya düştü; timsah saldırısında hayatını kaybetti

Florida’da Bir Kadın, Kanoya Düşerken Timsah Tarafından Öldürüldü

Florida’nın Polk County bölgesinde Tiger Creek Deresi ile Lake Kissimmee Gölü’nün kesişim noktasında salı günü meydana gelen trajik bir olayda, kanoya düşen 61 yaşındaki bir kadın timsah saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti.

Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu yetkilileri, kadının eşiyle birlikte kanoyla ilerlerken büyük bir timsahın saldırısına uğradığını belirtti. Yetkililere göre, timsah ani bir hareketle kanoyu devirerek çifte saldırdı ve kadın suya düştü. Eşi müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı ve timsah kadını su altına çekerek öldürdü.

Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu’ndan Evan Laskowski, olay sonrası yaptığı açıklamada, “Timsah aniden hareket ederek kanoyu devirdi ve çift suya düştü. Kadın daha sonra ısırıldı.” şeklinde konuştu. Laskowski ayrıca, bölgeye gönderilen yaban hayatı ekiplerinin olay sonrası iki timsahı yakaladığını ve kadının cesedinin sudan çıkarıldığını bildirdi.

Florida’da timsah saldırılarının her yıl yaşanmasının ise timsah nüfusunun 1 milyonun üzerinde olduğu bilgisiyle ilişkilendirildiği belirtiliyor. 2012-2022 yılları arasında her yıl ortalama sekiz timsah saldırısı yaşandığı kaydedildi. (AA)

Related Posts

Kartalkaya davasında gözyaşları sel oldu

Aralarında SÖZCÜ yazarı Nedim Türkmen ve ailesinin de olduğu, 78 kişinin yaşamını yitirdiği Grand Kartal faciası davası devam ediyor. Yangında ölen Yiğit Gençbay’ın annesi Serpil Gençbay’ın konuşması sırasında duruşmadakiler gözyaşlarını tutamadı.

8.8’lik deprem yaşanırken evde huzur içinde uyuyordu, bir anda kendini okyanusun ortasında buldu! ‘Hiçbir şey kalmamıştı’

Tarihin en büyük depremlerinden birinin yarattığı dev tsunami dalgası, onları evlerinde uyurken yakaladı. Afette her şeylerini kaybeden aile canlarını mucize eseri kurtardı. Peki hayatta kalmalarını sağlayan şey neydi?

CHP’li Biçer: Murat Çalık koroner yoğun bakıma alındı; yarın anjiyo olması planlanıyor

CHP’li Biçer: Murat Çalık koroner yoğun bakıma alındı; yarın anjiyo olması planlanıyor

Kartalkaya yangını davasında üçüncü gün| Otelin yönetim kurulu üyesi tutuklu sanık Aras: Nihai kararları babam alır, biz bir talimat vermeyiz

Kartalkaya yangını davasında üçüncü gün| Otelin yönetim kurulu üyesi tutuklu sanık Aras: Nihai kararları babam alır, biz bir talimat vermeyiz

Erkan Baş’tan ‘Basel’ tepkisi: Memlekette birisi için ‘Gebersin’ dendiğinde akla sadece Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünü?

TİP lideri Erkan Baş, ‘Basel’ lakaplı TİP üyesi Bekir Aslan’ın yaptığı paylaşım sonucunda tutuklanmasına ilişkin “Memlekette birisi birisi için ‘Gebersin’ dediğinde akla sadece Tayyip Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünüdür? ‘Bu ülkede Netanyahu’ya da laf ettirmem’ diyorsanız Allah belanızı versin. Herkes sadece Tayyip Erdoğan’ı sevmemek zorunda değil” dedi.

İzmir Valisi orman yangınlarında elektrik dağıtım şirketlerini adres gösterdi, Cumhurbaşkanlığı ‘asılsız iddia’ dedi

İzmir Valisi Süleyman Elban, kentte geçen hafta meydana gelen yangınların tamamının elektrik hatlarından kaynaklı olarak başladığını açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ise açıklamanın adresini “sosyal medya ve bazı mecralar” olarak değiştirdi, “kamuoyunu yanıltmaya yönelik asılsız iddialar dezenformasyon” dedi.