Karabük’te Kapalı Köy Yolları İçin Ekipler Seferber Oldu

Kapalı köy yollarını açmak için ekipler seferber oldu

Karabük’te etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan köy yollarında çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi ekipleri, hastalara ve ineği doğum yapan besicilere yardım etmek için hızla harekete geçti.

Safranbolu ilçesine bağlı Akkışla Köyü Nahta Mahallesi’nde rahatsızlanan Hacer Dönmez için seferber olan Özel İdare ekipleri, yoğun kar yağışı altında zorlu koşullarda bölgeye ulaştı. Ekipler, hasta vatandaşı alarak 112 Acil Sağlık ekiplerine ulaştırmayı başardı.

Aynı zamanda Eflani İlçesi’ne bağlı Bağlıca Köyü’nde ineği doğum yapan vatandaşa da yardım eli uzatıldı. Özel İdare ekipleri, veterineri bölgeye götürerek ineğin sağlıklı bir şekilde doğum yapmasına yardımcı oldu.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / YASİN ERDEM – Güncel

Related Posts

Evinizde yaptığınız o hata çocuklarınızı tehlikeye sokuyor!

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Hatice Karadaş, sigara dumanına maruz kalan çocuklarda bademcik ve geniz eti büyümesi riskine dikkat çekti. Pasif içicilik, çocukların sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyor.

Muayenehane Hekimleri Hakkında Önemli Duyuru

Muayenehane hekimlerine önemli duyuru! Türk Tabipler Birliği, muayenehanesi olan hekimlere getirilen özel hastane kısıtlamasının hukuki olmadığını savundu. 

Yeni keşif tarihi yeniden yazdıracak: Yaşamın nasıl başladığına dair bilgiler ters yüz oldu

Bilim insanlarının elde ettiği son bulgular, yaşamın kökenine dair ezberleri bozdu. Milyarlarca yıl öncesine uzanan izler, Dünya’daki ilk canlılığın sanılandan çok daha önce ve farklı koşullarda ortaya çıkmış olabileceğini gösteriyor.

Demans riski yaşanılan bölgeye göre değişiyor!

ABD’de yapılan bir araştırmada, demans (bunama) riskinin yaşanılan coğrafi bölgeye bağlı olarak değişebileceği tespit edildi.

Anne adaylarına kritik uyarı: 32’inci haftadan önceye plan yapın

Yaz mevsimini daha rahat ve konforlu geçirmek için anne adaylarına önerilerde bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gönül Kazezoğlu, “Yaz tatili planlaması yapılırken, gebeliğin ilk 3 ayında bulantı ve kusma şikayetleri yoğun yaşanıyorsa, tatili daha sonraki haftalara ve tercihen 32’nci haftadan önceye denk getirmek faydalı olacaktır” dedi.

Karadeniz’de kalp hastalarına “yüksek rakım” uyarısı

Karadeniz’de kalp hastalarına “yüksek rakım” uyarısı