Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 105’inci yıl dönümü: Vasip Şahin ve Mansur Yavaş Anıtkabir’i ziyaret etti

Ankara Valisi Vasip Şahin ve Mansur Yavaş, Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 105’inci yıl dönümünde Vali Vasip Şahin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Vali Şahin, şunları yazdı:

”Bugün 27 Aralık 2024 Samsun’dan başlayan yolculuğun son durağı Ankara’ya gelişinizin 105. yıl dönümü. Başkentin il yöneticileri olarak huzurunuzdayız. Başkent Ankara’nın lider vasfını daha ileriye taşımak, milletimizin huzur ve refahını yükseltmek mutlak hedefimizdir. Ankara’ya gelişinizin 105. yılında başta zat-ı şahanelerinizi olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, kurtuluş ve kurtuluşta emeği geçen idarecilerimizi rahmetle ve şükranla yad ediyoruz.”

Ziyarette, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de bulundu. (ANKA)


  • Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Alkollü araç kullananlar yandı! Ceza alanlar ‘kilitlenecek’

Dünyada her yıl 10 binlerce insan alkollü araç kullanırken meydana gelen kazalarda hayatını kaybederken İtalya’da sürücülerin, araçlarını çalıştırmadan önce nefes kontrolü yapmasını sağlayacak “alkol kilidi” olarak bilinen cihazların kullanılması zorunlu hale getirildi.

Üst düzey isim de aralarında olacak! İşte terör örgütü PKK’nın silah bırakacağı yeni tarih

Kendini fesheden terör örgütü PKK’nın silah bırakma sürecinde kritik haftaya girildi. Daha önce temmuz ayı ortasını bulması beklenen, daha sonra bir grup PKK’lının 2 Temmuz’da yapacağı belirtilen silah bırakma için gözler bu kez 10 Temmuz’a çevrildi.

Öğrencisini 50 kez istismar etti: Kocası mahkemede savundu

ABD’de 30 yaşındaki öğretmen Christina Formella, 15 yaşındaki öğrencisine yönelik iki yıl süren ilişki boyunca cinsel istismarla ilgili 50’den fazla suçlamayla yargılanıyor. Kocası ise ilginç bir gerekçeyle eşini savunuyor…

CHP lideri Özel, ‘rehin alma’ hikâyesi anlattı: Oğlunu göremezsin…

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100’üncü günü nedeniyle İstanbul Saraçhane’de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, İBB Spor Kulübü’nün başkanı Fatih Keleş’in gözaltı ve tutukluluk süreçlerini anlattı. Özel, Keleş’in iftiraya zorlandığını, sağlık sorunları yaşayan oğlunun “rehin” alındığını söyledi.

Saraçhane’de gergin anlar! Polisten CHP’li vekile müdahale

İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100’üncü gününde Saraçhane’de düzenlenen miting öncesi CHP’li vekil Yunus Emre, “Bir polis memuru arka taraftan bana vurdu” dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun mesajını Muharrem İnce açıkladı

CHP’ye katılan Muharrem İnce bugün Silivri’de Ekrem İmamoğlu, Fatih Altaylı, Aykut Erdoğdu, Hasan Akgün ve Osman Kavala’yı ziyaret etti. İnce sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu ve Fatih Altaylı’nın mesajını paylaştı