Dumlupınar Mahallesinde Düğün Salonunda Çıkan Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü
Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’taki bir düğün salonunda meydana geldi. Düğün salonunda B.K. ile B.D. ve O.Ç. arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma çıktı ve kısa sürede sokağa taştı, kavgaya dönüştü.
Gerilimin yükselmesiyle B.K., yanında bulunan tabanca ile ateş açtı. B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunla yaralandı. Polis ekipleri hızla olaya müdahale ederek B.K.’yi gözaltına aldı ve olayda kullanılan tabancayı ele geçirdi. Yaralılar B.D. ve O.Ç. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından B.K., bugün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
More Stories
Şili karanlığa gömüldü: Ülkenin yüzde 99’unda elektrikler kesik
Komşusunun koyunlarına kan donduran işkence! Yalanı raporda ortaya çıktı
Antalya’da kanalizasyon çalışması sırasında bir işçi göçük altında kaldı