Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ortalarında hasımlık bulunduğu öğrenilen iki kişi ortasında akılalmaz bir olay yaşandı.
M.K. isimli bir şahıs, ortalarında hasımlık bulunan 17 yaşındaki Berkay Ç.’nin motosikletiyle seyir halinde olduğunu gördü.
Bunun üzerine gencin gerisinden yaklaşan M.K., yanında taşıdığı bıçağı Berkay Ç.’nin bacağına sapladı.
Şüpheli olay yerinden kaçtı
Bıçaklanmanın tesiriyle istikrarını kaybeden şahıs motosikletinden düşerken, M.K. ise olay yerinden kaçtı.
Yaralı hastaneye kaldırıldı
Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sıhhat ve polis grupları sevk edildi.
Berkay Ç., sıhhat gruplarının olay yerindeki müdahalesinin akabinde Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Saldırgan aranıyor
İHA’nın haberine nazaran, yaralı gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis takımları kaçan şahsı yakalayabilmek için çalışma başlattı.